Werken bij

Werken bij
Schilder

Never a dull moment

Maximale inzet, rijkelijke beloning

Wij zijn een club van nuchtere aanpakkers met een bovengemiddelde drive om te presteren. Met strakke deadlines dealen we dagelijks, dat maakt ons werk spannend maar soms ook complex. Daartegenover staat een uitstekende vergoeding. Bovendien gaan professionaliteit en humor hier heel goed door één deur en op z'n tijd drinken we samen een borrel. Kom jij goed tot je recht binnen een ambitieuze en innovatiegedreven werkomgeving? Join the team! Het zal je aan niets ontbreken.

High end werkplek op toplocatie

Ons motto luidt: een verhoogd welzijn verhoogt focus en productiviteit. Vanuit die gedachte zijn ons luxe kantoorpand en werkplekken ontworpen en gerealiseerd. Er is aandacht voor privacy en productie verhogende elementen. We parkeren hier voor de deur, maken gebruik van supersnel glasvezel internet, werken aan arbovriendelijke bureaus en nemen op maandag het weekend door in onze modern ingerichte keuken. Er is goede koffie, ruime keuze in thee, en altijd water, frisdrank en koekjes.

Ook werken bij Schilder?
Wij zoeken nieuwe collega's!

Projectleider | Fulltime

Als Projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor kleine, middelgrote en grote tegel(vloer)projecten binnen de retail, vanaf het eerste overleg tot aan het moment van oplevering.

Contact opnemen

Voor vragen, suggesties, opmerkingen of anderzijds staat ons team je graag te woord.