Onze circulaire retailvloer. Keramisch en niet-verlijmd.

Schilder ontwikkelde een innovatieve en circulaire (droge) tegelvloer die hoog scoort op duurzaamheid, geluidsreductie, lage kosten, snelheid én flexibiliteit. Het niet-verlijmde vloersysteem bewijst zich al jaren op 'high traffic' locaties en blijkt hét antwoord op circulair (ver)bouwen. Lees hieronder verder of bekijk hier de video.

Sneller. Hoge dagproductie, direct belastbaar.

De lijm- en voegvrije keramische tegelvloer van Schilder leg je tot 6 keer sneller ten opzichte van traditioneel verlijmde tegelvloeren. Bovendien is de vloer zonder droogtijd direct 100% belastbaar. Omdat de voeg van rubber is, hoef je met uitzet- of dilatatievoegen geen rekening meer te houden.

Goedkoper. Minimale omzetderving.

Met de circulaire niet-verlijmde tegelvloer verbouw je sneller en is er dus minimale omzetderving. Vernieuwing of verhuizing? Het pand kan makkelijk en snel worden teruggebracht naar casco; voor verwijdering van de tegelvloer is geen hak- of breekwerk nodig en de ondervloer blijft intact.

Slimmer. Minder afval, optimale logistiek.

Lijm- en voegvrij tegelen betekent stofvrij, schoon en veilig werken. Bovendien is er minder materiaalverbruik. Omdat tegels zonder verpakking arriveren op locatie is de hoeveelheid afval gering tijdens (ver)bouw. Dat betekent minder transportbewegingen op en rond de bouwlocatie.

Duurzamer. Reduce, Re-use & Recycle.

Zonder gebruik van water, cement of voegmiddel is de CO2-uitstoot per m2 tegelvloer aanzienlijk lager. Bij hergebruik van de vloer is de CO2-uitstoot zelfs nihil. Het systeem bestaat bovendien voor 100% uit recyclebare materialen. Hét antwoord op circulair (ver)bouwen.

Vriendelijker in onderhoud: vervang individuele tegels.

Onze niet-verlijmde tegelvloer is super onderhoudsvriendelijk en maakt reparaties kinderspel. Tegel beschadigd? Eigen winkelpersoneel vervangt in een handomdraai een individuele tegel. Ook in het midden van de vloer.

Flexibeler. Vervang tijdelijk delen van de vloer.

Met de CISCA-certificering is de vloer óók toepasbaar op verhoogde (auto)showroom- en computervloeren. Het flexibele karakter maakt tijdelijke vervanging van vloerdelen mogelijk. Ideaal om bijvoorbeeld kleuraccenten aan te brengen in delen van de vloer.

Beter. Superieure producteigenschappen.

Ons circulaire keramische vloersysteem scoort 16% beter op geluidsreductie dan een verlijmde keramische vloer en is even zo sterk, esthetisch verantwoord en slijtvast. Het systeem bewees zijn superieure producteigenschappen al op 'high traffic' locaties zoals supermarkten, winkelcentra, luchthavens en tankstations.

Schilder. Innovatief ondernemen doe je samen.

Circulair (ver)bouwen heeft bij Schilder de volle aandacht. We werken continue aan meerdere innovatieve vloerconcepten en bundelen krachten met andere bepalende partijen uit de branche. Naast productverbetering besteden we momenteel veel aandacht aan de ontwikkeling van lease- en onderhoudsvormen voor ons circulaire vloerconcept.

Sneller, goedkoper, slimmer, duurzamer, vriendelijker, flexibeler, beter.

Dat zijn de circulaire, niet-verlijmde keramische tegelvloeren van Schilder. Meer weten? We vertellen u er graag meer over. Kom eens langs in ons energieneutrale HQ in Volendam!