Over Schilder

Specialist in
retailvloeren

met diepe roots
in tegelwerk.

Dagelijks ontzorgen we in binnen- en buitenland Albert Heijn, Gall & Gall, Etos en vele andere retailers met een integrale oplossing voor retailvloeren. Zo komt nagenoeg elke Nederlander zo nu en dan ‘bij ons’ over de vloer.

Zekerheid is wat ons onderscheidt.

Schilder biedt opdrachtgevers de zekerheid van kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en vooral een ongeëvenaarde snelheid. Dagelijks leveren we topprestaties die niet kunnen wachten tot morgen. Tevens onderscheiden wij ons met de inbreng van unieke knowhow door een schat aan ervaring.

Ontzorgen met totaaloplossing.

There’s more than meets the eye. Naast subliem tegelwerk levert Schilder een totaaloplossing voor retailvloeren. Dat betekent onderzoek, advies, engineering, realisatie van ondervloer en afwerkvloer, schoonmaak en meer. Ook ná oplevering staat ons onderhoudsteam voor u klaar.

3000+

kilo tegellijm per dag

35+

vakmensen dagelijks actief

25+

hectaren tegelwerk per jaar

4000+

verwerkte tegels per dag

300+

projecten per jaar

1000+

service cases per jaar

Tijd is geld. En 'kan niet' bestaat niet.

De Volendamse mentaliteit zit ingesloten in onze bedrijfscultuur en ons persoonlijk DNA. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld in de (weekend)nachten doorwerken. Want tijd is geld, verbouwen betekent géén omzet. Onze organisatie is ingericht op extreem korte doorlooptijden, zodat maandag de winkelwagens weer rollen en de kassa’s weer rinkelen.

Deadlines zijn heilig, communicatie is key.

Afspraak = afspraak. Wanneer een deadline heilig is, is goede communicatie key. Dat weten we door onze vlieguren; Schilder opereert al decennia lang als projectcoördinator in binnen- en buitenland. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we (gaan) doen. Binnen elk project is er één aanspreekpunt, of meerdere als u dat nodig vindt. Bereikbaar zijn we sowieso.

Unieke kennis
door 60+ jaar ervaring.

Schilder heeft ruim 60 jaar ervaring met zowel kleine als grote (tegel)vloeren in bijvoorbeeld supermarkten en autoshowrooms. Als er iemand weet wat er dagelijks van een retailvloer wordt gevraagd, dan zijn wij het. De juiste kwaliteit gegarandeerd, tot in de voeg. Niet voor niets geven we 10 jaar all-in garantie op geleverd werk.

Capaciteit + loyaliteit
= flexibiliteit

Naast een twintigtal eigen vakmensen kan Schilder dagelijks vertrouwen op een breed en diep netwerk van onderaannemers en toeleveranciers. Loyale partners, die precies weten wat er van hen wordt verwacht én voor ons door het vuur gaan als het er écht op aankomt. De mix van interne krachten en een vast team van externe partners biedt ons die benodigde capaciteit én flexibiliteit.

Ambitieus en innovatief. Focus op circulair.

Schilder is de beste en wil nog altijd beter worden. Daarom werken we ongeremd aan de optimalisatie van onze producten en processen. Denk hierbij aan circulaire retailvloeren, geluidsreducerende vloeren en automatisering/digitalisering van planning en communicatie. Allemaal in-house ontwikkelde innovaties van Schilder!

Vloer stuk? Tegel los?
At your service!

Dagelijkse aanvoer van zwaarbeladen pallets, een omvallende stapel kratten; een supermarktvloer heeft veel te verduren.

Ons onderhoudsteam behandelt meer dan 1.000 cases per jaar en staat in binnen- en buitenland voor opdrachtgevers klaar. Onderhoudsverzoek indienen

Samenwerken? Kennismaken!

Schilder is altijd op zoek naar nieuwe duurzame relaties.