Nieuws 12 oktober 2021

Even voorstellen: Emiel Konijnenbelt

Even voorstellen: Emiel Konijnenbelt (links op de foto), sinds juni onze nieuwe collega! Met veel bouwkundige kennis en ervaring op zak neemt Emiel een fors deel van onze projecten op zich. Hij is daarin verantwoordelijk voor de opname van projecten, de offertes, de werkvoorbereiding en de uitvoering. Daarnaast helpt hij ons bij het optimaliseren van onze interne processen. We zijn blij met hem!

Even voorstellen: Emiel Konijnenbelt

In zijn vorige baan werkte Emiel bij Hein Heun Sloopwerken bv en was daar verantwoordelijk voor de afdeling Retail, een tak waar de werkzaamheden van Emiel en die van Schilder elkaar vaak kruisten bij bijvoorbeeld projecten van Albert Heijn. Rick Schilder (directeur bij Schilder bv): “Juist de kennis die Emiel al heeft van retailbouw is van enorme waarde voor ons. Hij kent de klanten, hij kent de procedures en bovenal weet hij dat de planning heilig is. Ik vertrouw hem met een gerust hart onze projecten toe. Inmiddels weet ik dat dat kan."

Emiel: “Via die projecten van AH, onze gemene deler, raakte ik in eerste instantie met Rick in gesprek over een software oplossing die we gebruikten bij mijn vorige werkgever. Het gemis van uitdaging in mijn toenmalige rol kwam ter sprake, ik gaf toe dat ik open stond voor iets nieuws. Rick bood me die nieuwe uitdaging. Zo kwam van het één het ander en ben ik nu onderdeel van zijn team.” Daarover zegt Emiel zeer tevreden te zijn: “De meeste mensen bij Schilder bv ken ik al jaren, dat is prettig. Dat is denk ik ook de reden dat ik mij op mijn plek voel in het team.”

Ten laatste wil Emiel graag nog kwijt: “Ik wil de familie Schilder bedanken voor het aanbod en hun vertrouwen in mij. Ik hoop hier nog vele jaren met plezier te werken!”

Binnenkort meer over onze andere nieuwe collega Remco (rechts op de foto), wordt vervolgd!