Vacature
Projectleider

Volendam | Fulltime

Over de functie

Als Projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor kleine, middelgrote en grote tegel(vloer)projecten binnen de retail, vanaf het eerste overleg tot aan het moment van oplevering.

Jouw taken

 • Bewaken van verschillende projectplanningen;
 • Coördineren van werkzaamheden;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Aansturen van uitvoerend team op projectlocatie;
 • Afstemming & overleg met onderaannemers, leveranciers en andere betrokken uitvoerende partijen;
 • Ad hoc 'brandjes blussen'.

Planning & coördinatie

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd met elk z’n eigen planning, op verschillende locaties door heel Nederland. Je bent in staat om van alle lopende projecten het overzicht te bewaren en alles tot in de puntjes in goede banen te leiden. Je stemt daarbij zaken af met onderaannemers, leveranciers en andere betrokken uitvoerende partijen.

Show must go on

Op de bouwplaats stuur je op een prettige en overtuigende manier het team aan, je zorgt ervoor dat het werk volgens afspraak wordt uitgevoerd. Als geen ander snap je dat de uitvoering goed moet, en snel. Doorlooptijden bij winkelverbouwingen zijn immers extreem kort. Zijn er calamiteiten? Jouw hoofd blijft koel. Je schakelt snel en zorgt ervoor dat de werkzaamheden door kunnen gaan. Altijd.

Samenwerken

Als gezicht van ons bedrijf verwachten we dat je aanwezig bent bij alle bouw- en projectgerelateerde vergaderingen.

Daarnaast bewaak je bestellingen, werkzaamheden en financiën van jouw projecten en stem je intern alles af met de werkvoorbereiders.

Wie zoeken we?

Met jou aan boord komt het goed. Oftewel, we zoeken iemand op wie we blind kunnen vertrouwen. Ad hoc regelen en oplossen, proactief plannen, helder communiceren en terugkoppelen, je doet het van nature en opereert 100% zelfstandig. Jij snapt het spel van retailbouw tot in detail, je voelt je verantwoordelijk en zorgt ervoor dat elke deadline wordt gehaald.

Jij beschikt over

 • Stressbestendigheid en een oplossingsgerichte instelling;
 • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in retailbouw;
 • Een gestructureerde werkwijze;
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid.

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Leuke collega’s binnen een hecht en gezellig team;
 • Een super fijne werkplek in een nieuw en modern kantoorpand in Volendam.

Join the team!

Bij ons kom je terecht in een compact team. Wij werken prettig en constructief samen, hebben plezier, houden de lijnen kort en ja, flink doorpakken hoort daar ook bij.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is de baan van Projectleider bij Schilder een mooie kans!

Specialist in retailvloeren met diepe roots in tegelwerk

Schilder heeft ruim een kwart eeuw ervaring met zowel kleine als grote (tegel)vloeren in bijvoorbeeld supermarkten en autoshowrooms. Dagelijks ontzorgen we in binnen- en buitenland vele retailers met een integrale oplossing voor retailvloeren. Naast het complete tegelwerk leveren we een totaaloplossing voor retailvloeren. Dat betekent onderzoek, advies, engineering, realisatie van ondervloer en afwerkvloer, schoonmaak en meer.

Schilder is nieuwsgierig en ambitieus, we willen nog altijd beter worden. Daarom werken we aan de optimalisatie van onze producten en processen. Denk aan circulaire vloeren, geluidsreducerende vloeren en automatisering/digitalisering van planning en communicatie. We ontwikkelen het allemaal in-house.

Interesse en direct solliciteren?

We zien je cv en motivatie tegemoet! Mailen kan naar werkenbij@schilderbv.com.

Wij streven er naar om binnen 4 weken te reageren op je sollicitatie. Onverhoopt nog niet van ons gehoord? Neem dan gerust nog eens contact op.

Bekijk ook onze andere vacatures

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@schilderbv.nl.